side_banner

Nyheter

Ulike behandlingsmetoder for rørdeler i rustfritt stål

 

 

1713164659981

Det er også mange måter å behandle pårørbeslag i rustfritt stål. Mange av dem tilhører fortsatt kategorien mekanisk bearbeiding, ved bruk av stempling, smiing, rullebehandling, rulling, buling, strekking, bøying og kombinert bearbeiding. Rørtilpasningsbehandling er en organisk kombinasjon av maskinering og metalltrykkbehandling.

Her er noen eksempler:

Smiingsmetode: Bruk en smiemaskin for å strekke enden eller en del av røret for å redusere den ytre diameteren. Vanlige byttemaskiner inkluderer roterende, koblingsstang og rulletyper.

Stemplingsmetode: Bruk en konisk kjerne på en stanse for å utvide rørenden til ønsket størrelse og form.

Rullemetode: Plasser en kjerne inne i røret og skyv den ytre omkretsen med en rulle for rundkantbehandling.

Rullemetode: krever vanligvis ingen dor og er egnet for den indre runde kanten av tykkveggede rør.

Bøyeformingsmetode: Det er tre vanlige metoder, en metode kalles strekkmetode, den andre metoden kalles stemplingsmetode, og den tredje metoden er den mer kjente rullemetoden, som har 3-4 ruller, to faste ruller og en justeringsrulle. Rulle, juster den faste rulleavstanden, og den ferdige rørbeslaget blir buet. Denne metoden er mye brukt. Hvis det produseres spiralrør, kan krumningen økes.

Utbulingsmetode: den ene er å plassere gummi inne i røret og komprimere det med et stempel over for å få røret til å bule ut i form; den andre metoden er hydraulisk buling, der væske fylles inn i midten av røret og røret bules til ønsket form av væsketrykket, de fleste av våre vanlige korrugerte rør produseres ved hjelp av denne metoden.

Kort fortalt er rørdeler mye brukt og finnes i mange typer.


Innleggstid: 15. april 2024